Salı, 08 Ağustos 2017 15:49

2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ

(1 Oyla)

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİNE BAŞVURACAK VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Eğitim ve Öğretim Desteği ile ilgili başvuruların, belirlenen tarihler arasında öğrencimizin kayıtlı olduğu okulumuza “2017 Eğitim ve Öğretim Desteği Başvuru ve Uygulama e-Kılavuzu” doğrultusunda aşağıdaki belgeler ile yapılması gerekmektedir.

Başvurular hafta içi her gün ve cumartesi günü 09:30-16.30 saatleri arasında yapılacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Başvurular ortaokula yeni başlayan ve ortaokulda olup eğitim ve öğretim desteği almayan öğrenciler için yapılacaktır. Eğitim ve öğretim desteği alan ortaokul öğrencileri için başvuru yapılmayacaktır.

ÖZEL YÜKSELEN ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM DESTEĞİ UYGULAMA e-KLAVUZUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VELİ VEYA VASİLERDEN İSTENİLEN BELGELER

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER:

***Belgeler başvuru yapılan birime eksiksiz olarak teslim edilecektir. Belgelerin eksik olması halinde başvuru kabul edilmeyecektir.

*** 07 Eylül 2017 tarihinde “Tercih Yapmaya Hak Kazanan Öğrenciler” açıklanacaktır. Velilerimizin 07-14 Eylül 2017 tarihleri arasında e-okul üzerinden okul tercihi yapmaları gerekmektedir.

Tercih yapmayan velilerimiz eğitim öğretim desteği alma hakkını kaybedecektir.

*** Veliler/Vasiler yönetmelik eki “Eğitim ve Öğretim Desteği Verilebilecek Öğrencilerin Tespit Formu” (Ek-12)de yer alan bilgilerin doğruluğundan sorumlu olacaktır. Yanlış bilgi ve belge sunanların başvuruları ve Eğitim Öğretim Desteği hakları geçersiz sayılacak olup, haklarında yasal işlem yapılacaktır.

Okunma 1208 defa Son Düzenlenme Perşembe, 10 Ağustos 2017 15:43