Çarşamba, 29 Kasım 2017 11:16

KAYIP KİTAPLIKTAKİ İSKELET HARİTADA KAYBOLDU

(1 Oyla)

"6/H sınıfında sınıfın bir kısmı "Kayıp Kitaplıktaki İskelet" adlı kitabı okurken bir kısmı da "Haritada Kaybolmak" adlı kitabı okudu. Kimi üç boyutlu materyaller hazırlarken kimi de kitabı resme dökmek istedi. Daha sonra her öğrenci tahtaya çıkıp hazırladıkları materyalleri tanıttı. Tanıttıktan sonra kitapla ilgili sorularımızı yanıtladı. İki farklı kitap aynı sınıfta bu kadar çok konuşulunca öğrenci tarafından okunmayan kitap onda merak uyandırdı. Kimse sonunu anlatmasın istediler, birbirlerine "Bana da tavsiye eder misin?" gibi sorular sordular, kimileri kitapları aralarında değiş tokuş etti.

Türkçe Zümresi

Okunma 216 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 29 Kasım 2017 13:53