Çarşamba, 06 Aralık 2017 14:59

5/E ' NİN İKİZLERİ

5/E sınıfında İkizler İz Peşinde kitabını okuduk. Kitabı okuduktan sonra öğrencilerle birlikte sohbet ederken aklımıza kitapla ilgili birkaç fikir geldi. Kitaptaki gibi iz sürerek çevremizdeki yabancı isimleri tespit edip fotoğraflayabiliriz, dedi bazı öğrenciler. Bir başka fikir ise ikizleri olsaydı onunla nasıl bir gün geçireceğini yazmak oldu. Bazıları ise kitapta olduğu gibi ilginç gazete haberlerini kesip sınıfta okumak istedi. Öğretmen fikirleri de karıştı aralarına, ortaya böyle bir sonuç çıktı. Bu kitabı çok sevdik, okurken çok eğlendik, ikizimizin olmasını hayal ettik :)

Türkçe Zümresi

Okunma 167 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 06 Aralık 2017 15:05