Perşembe, 07 Aralık 2017 16:21

İNGİLİZCE ZÜMRE TİYATRO ETKİNLİĞİ

5.12.2017 Salı günü Özel Yükselen Koleji Ortaokulunda akademik faaliyetlerin yanı sıra kültürel etkinlikleri desteklemenin önemine inanan İngilizce Zümre olarak Happy Days Theatre grubunun "Human" adlı oyununu öğrencilerimiz ile paylaştık. Tiyatro oyuncuları yaratıcı drama yöntemini kullanarak çocuklara İngilizceyi sevdirmeye ve kullandırmaya çalışmıştır. Oyuncuların, öğrencileri etkinliğe katmaları ve oyunun şarkı ve temasının çocuklara hitap etmesi çok keyifli bir etkinlik haline dönüşmesini sağlamıştır.

İngilizce Zümre

Okunma 180 defa Son Düzenlenme Perşembe, 07 Aralık 2017 20:49