Cuma, 29 Aralık 2017 12:41

YÜKSELEN KOLEJİ ANA BABA OKUL

(1 Oyla)

Yükselen Koleji olarak geçen yıldan beri sürdürdüğümüz "Ana Baba Okulu" projesi kapsamındaki veli atölye çalışmalarımız bu sene de devam etmektedir. Her kademenin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmış programlarla öğrenci-veli iletişiminin güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Bu bağlamda 5. sınıf velilerimizle "Olumlu Akademik Alışkanlıklar Kazanma ve Sorumluluk Geliştirme", 6. sınıf velilerimizle "Ergenlik Dönemi Özellikleri ve Aile İçi İletişim", 7. sınıf velilerimizle "Zaman Planlama Becerileri ve İnternet Kullanımı" ve 8. sınıf velilerimizle "Sınava Hazırlık Döneminde Olumlu Aile İklimi " konularında keyifli bir atölye çalışması gerçekleştirilmiştir. Katılan tüm velilerimize çok teşekkür ederiz.

Yükselen Ortaokul Rehberlik Servisi

Okunma 1050 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 30 Aralık 2017 00:30