Perşembe, 04 Ocak 2018 15:14

YENİ YILA YENİ UMUTLAR

‘’ Yeni Yıla Yeni Umutlar’’ projesi kapsamında bu yıl 5.si düzenlenen yardım konserimiz 29 Aralık Cuma günü öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Yeni yılın gelişi Bubble Show, çekiliş ve ardından konserle çok eğlenceli bir atmosferde kutlanırken aynı zamanda konserden elde edilen gelirle 10 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye temin edilmiştir. Yardımlaşmanın, dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan "Yeni Yıla Yeni Umutlar Konseri'miz"her yıl olduğu gibi bu yıl da mutluluğun paylaştıkça büyüdüğünü bizlere hissettirmiştir. Bu güzel projeye gönülden destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okunma 1315 defa Son Düzenlenme Perşembe, 04 Ocak 2018 20:56