Cumartesi, 20 Ocak 2018 00:59

YÜKSELEN’DE KARNE HEYECANI

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının ilk yarısının sonuna geldiğimiz bu günde, öğrencilerimiz bir dönemi daha bitirmenin heyecanı, mutluluğu ve elde ettikleri başarılarının karşılığı olan karnelerini almanın haklı heyecanını yaşadılar. Öğrenciler kadar heyecanlı olan velilerimiz de bugün aramızdaydı ve öğrencilerinin başarılı karnelerinden dolayı mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Öğrencilerimizin, uzun ve başarılarla dolu olacak hayatlarında iki hafta kadar bir süre boyunca mola ve dinlenme arasından sonra, 5 Şubat Pazartesi günü tüm enerjileriyle ikinci döneme başlayacaklar. Bugün dağıtılan başarılarla dolu karneler için büyük çaba sarfeden öğrencilerimize, yeni nesillerin en iyi şekilde yetişmesi için emeğini, enerjisini ve bilgisini esirgemeyen değerli öğretmenlerimize ve öğrencisi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan siz sayın velilerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte nice başarılar elde etme dileğiyle, iyi tatiller dileriz.

Yükselen Ortaokulu

Okunma 1385 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 20 Ocak 2018 01:00