Salı, 20 Şubat 2018 09:18

"DÜNYAYI İYİLİK KURTARACAK VE BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HER ŞEY"

Haber başlığımızı seçerken Zülfü Livaneli'nin "Ada" şiirinin mısralarında ufak bir değişiklik yaptık. O,  dünyanın güzellikle kurtulacağını söylemiş, biz iyilikle.5 ve 6. sınıflarında ocak ayı kitap etkinliği olarak okuduğumuz kitapların kapaklarını bir de kendimiz tasarlayalım dedik. Sonra aklımıza dünyayı kurtaracak harika bir fikir geldi: hazırladığımız kitaplara daha fazlasını eklemek ve bunları kütüphanesi olmayan bir okula yollamak. Sonra "Sadece kitaplar yetmez. Kullanmadığımız kıyafetleri, bereleri, atkıları da koyalım kutulara; ihtiyacı olan arkadaşlarımız kullansın." dedik. Mektuplar yazdık yüzlerini hiç görmediğimiz arkadaşlarımıza ve Van Tepebaşı İlkokulunda görev yapmakta olan Matematik  Öğretmeni Merve Şahin ile iletişime geçerek arkadaşlarımıza gönderdik.

Türkçe Zümre

Okunma 900 defa Son Düzenlenme Salı, 20 Şubat 2018 09:20