Cuma, 02 Mart 2018 11:07

ACİL DURUM TATBİKATI

Sivil Savunma Haftası kapsamımda, acil durumlara karşı hazır olmak adına 01.03.2018 tarihinde saat 15.02’de başlayarak acil durum tatbikatı gerçekleştirildi.

Yetiştirmekte olduğumuz her nesli, doğal afetler ve yangınlara karşı bilinçlendirme sorumluluğu ile çok önemsediğimiz konulardan biri olan acil durum bina tahliye tatbikatımız, tüm ortaokul öğrencilerinin, öğretmenlerinin ve okul çalışanlarının sistemli, disiplinli katılımı ile paniğe, kargaşaya mahal vermeden, soğukkanlı bir şekilde tatbikatımızı, 2.48 dakika gibi bir sürede okul binamızı tamamen tahliye ederek tamamladık. Gerekli kontrollerin ardından, senaryo gereği okul içerisinde mahsur kalmış bir öğretmenimiz de acil durum kurtarma ekibimizin zamanında ve doğru müdahalesi ile binadan tahliye edildi. Bu tatbikatın, öğrencilerimizin bilinçlenmesi ve çevresindekileri bilinçlendirmesi açısından çok yararlı olduğunu düşünüyor, gerçek anlamda ihtiyaç duymamaları dileğinde bulunuyoruz.

Okunma 876 defa Son Düzenlenme Cuma, 02 Mart 2018 11:08