Salı, 13 Mart 2018 11:08

İSTİKLAL MARŞI'MIZ VE MEHMET AKİF ERSOY

Bugün 12 Mart 2018, İstiklal Marşı'mızın kabulünün 97. yıl dönümü. Bu eşsiz eseri yazan Mehmet Akif Ersoy’u anmak ve dizelerinde bir vatanın kurtuluş hikayesini anlatan marşımızın ne şartlar altında yazıldığını tekrar hatırlamak amacıyla okulumuzda güzel bir tören düzenledik. Velilerimizin ve idarecilerimizin katılımıyla gerçekleşen törenimizde "İstiklal Marşı" konulu tiyatromuzu ve oratoryomuzu izledik. Öğrencilerimiz ve velilerimizle hem duygulandık hem de milli değerlerimizi hatırlayıp heyecanlandık. Törenden ayrılırken herkesin dilinde aynı dua vardı: Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!

Türkçe Zümresi

Okunma 1393 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 14 Mart 2018 10:05