Cuma, 13 Nisan 2018 14:13

ÇANAKKALE GEZİSİ BİLGİLENDİRME

SAYIN VELİ,

21.04.2018 – 23.04.2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN BURSA-MUDANYA-ASOS-ÇANAKKALE GEZİSİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN YANLARINDA BULUNDURMASI GEREKENLER:

1. NÜFUS CÜZDANI (MUTLAKA YANINDA BULUNDURULACAK VE SORUMLU ÖĞRETMENE TESLİM EDİLECEK.)
  2. MEVSİM KOŞULLARINA UYGUN KIYAFET, YAĞMURLUK, YEDEK ÇAMAŞIR, ÇORAP, VS.
  3. VARSA CEP TELEFONU, TABLET, KULAKLIK (TEKNOLOJİK ALETLERİN SORUMLULUĞU TAMAMEN ÖĞRENCİYE AİTTİR.)
  4. VARSA KULLANDIĞI İLAÇ (SORUMLU ÖĞRETMEN, VELİ TARAFINDAN MUTLAKA BİLGİLENDİRİLMELİDİR.)
  5. KİŞİSEL HARCAMALAR İÇİN BİR MİKTAR HARÇLIK. (SORUMLU ÖĞRETMENE TESLİM EDİLEBİLİR.)

GİDİŞ İÇİN:     ANKARA'DAN HAREKET AKM'DEN (ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ) OLACAKTIR.

DÖNÜŞ İÇİN;

KALKIŞ TARİH VE SAATİ: 23.04.2018 PAZARTESİ 14.00 (BELİRTİLEN SAAT ÇANAKKALE’DEN OTOBÜS HAREKET SAATİDİR.)

ANKARA’YA VARIŞ TARİH VE SAATİ: 23.04.2018 PAZARTESİ 22.00 (ÖĞRENCİLERİMİZ AKM ÖNÜNDEN AİLELERİNE TESLİM EDİLECEKTİR.)

KALINACAK OTEL BİLGİLERİ: GRAND ASYA OTEL-BANDIRMA

ALBENA OTEL-ÇANAKKALE

NOT: ÖĞRENCİLERDEN SORUMLU ÖĞRETMEN BİLGİLERİ SMS İLE VELİLERİMİZE BİLDİRİLECEKTİR.

ORTAOKUL İDARESİ

Okunma 190 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 14 Nisan 2018 14:25