Pazartesi, 14 May 2018 14:06

2018 UZAY KAMPI

Yükselen Ortaokulu olarak, 42 öğrencimizle  2.Uzay Kampı Gezisi’ni 21-22-23 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdik.

Uzay Kampı Türkiye; görselliğin de aktif olarak rol aldığı bir eğitim sisteminden yararlanarak öğrencilerimize uzay bilimleri ve teknolojileri alanında beş duyuya yönelik bir eğitim vermektedir.

Çeşitli eğitim araçları ve simülasyon çalışmaları ile öğrencilerimiz; pozitif bilimlerin temelini oluşturan kavramları sadece görerek değil, yaşayarak da öğrenmişlerdir. Kampa katılan öğrencilerimiz; sadece heyecanlı ve eğlenceli zaman geçirmekle kalmayıp kendi kendine karar verme, sorumluluk alma, takım çalışması, problem çözme gibi önemli deneyimleri de yaşayarak birçok konuda kendilerini geliştirme şansına da sahip olmuşlardır.

Fen BilimleriZümresi

Okunma 249 defa Son Düzenlenme Pazartesi, 14 May 2018 14:07