Perşembe, 07 Haziran 2018 22:00

ÖĞRENCİLER BAHÇELERİNİ TANIDI

(1 Oyla)
Okulumuzda bulunan Doğal Tarım Bahçesi’ni denetlemek, gözlemlemek ve öğrencilerin doğayla olan ilişkilerini içselleştirmek amacıyla pilot uygulama sınıfımız 6-G ile projemizi gerçekleştirdik. Öğrenciler bahçedeki ağaçlar, toprak kuruluğu, sulama sitemi, bitkilerin büyüme durumu, tuzaklar ve üzerindeki böcekler gibi unsurları dikkatle inceledi. Böylece bitki, toprak, canlı ekosistemi hakkındaki bilgilerini içselleştirirken, gözlem ve analiz etme yetilerini de geliştirdiler. Etkinlik sonrası ise tüm gözlemlerini rapor halinde teslim ettiler. 6-G’ye teşekkür ediyoruz.

Okunma 545 defa Son Düzenlenme Perşembe, 07 Haziran 2018 22:13