Perşembe, 07 Haziran 2018 22:13

GELENEKSEL SEVGİLERDE BULUŞALIM SANAT GECESİ

Beşevler Meb Şura’da bu yıl 8.si düzenlenen ‘Geleneksel Sevgilerde Buluşalım Sanat Gecesi’ etkinliğine Özel Yükselen Eğitim Kurumları okul idarecileri, öğretmenler, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ve velilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Öğrenciler tarafından seslendirilen dünya şarkıları, dinleyicilere keyifli anlar yaşatırken; öğrencilerin farklı ülkelere özgü dansları da büyük beğeni topladı. Halk oyunları, okul orkestrası ve seslendirilen birbirinden güzel şarkılar velilerimiz tarafından çok beğenildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okunma 264 defa Son Düzenlenme Perşembe, 07 Haziran 2018 22:15