Perşembe, 07 Haziran 2018 22:28

GELENEKSEL 5. BİLİM VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ

(1 Oyla)
Özel Yükselen Ortaokulu olarak Geleneksel 5. Bilim ve Kültür Şenliği'mizi tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile kutladık. Her zümre kendi standını oluşturarak  öğrencilerimizin yıl boyu hazırladıkları çalışmaları, yaptıkları projeleri sergiledi. Gösteri deneyleri, karaokeler, halk oyunları, dans gösterileri bilim şenliğimizi daha da renklendirdi. Şenliğimizin sonunda sahne alan müzik grubuyla da öğrencilerimiz keyifli bir şekilde günü tamamladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okunma 651 defa Son Düzenlenme Cuma, 08 Haziran 2018 14:38