Okulumuz

• Tarih
  • Karışık
diğer haberler / Tüm haberler için SHIFT'e basılı tutun. hepsini yükle

Yükselen Kolejinin Çubuk Yerleşkesindeki 7/D sınıfı; oldukça zeki ama yürüyemeyen, koşamayan, tekerlekli sandalyeye mahkum olan Melody’nin hayatına misafir oldu. Hayatı onun gözünden görmek için aylık kitap etkinliği olarak seçtiler “ İçimdeki Müzik” kitabını. Hepsi Melody’nin kalbine dokundu. Sesini asla unutamayacakları bu cesur kızla tanışma mutluluğunu yaşadılar. Öğrenciler kitabı okuduktan sonra Melody’nin hayatı yaşarkenki bakış açısını fotoğraf makinesi kadrajına takılan görüntüler olarak somutlaştırdılar, grup çalışmasıyla tekerlekli sandalye hazırladılar, kitap kapağından esinlenerek çanta ve magnet tasarlayıp sundular. Asıl engelin sevgisizlik olduğunu dile getirerek etkinliklerini keyifle sonlandırdılar.

Türkçe Zümresi

Kategori Genel

Yükselen Koleji Çubuk ortaokulu olarak 7.sınıf öğrencileri ile TBMM gezimizin son turunu tamamladık.

Eski TBMM binalarını, yeni meclisimizi, meclisin mimari yapısını ve yapılış aşamalarını, yüce milletimiz adına alınan kararların onaylandığı salonu, başkanlık divanını ve cumhuriyetimizin en ayrılmaz parçası olan demokrasiyi yerinde görüp öğrendik.

Pazartesi, 15 Nisan 2019 12:11

ORTAOKUL SERGİMİZE MUHTEŞEM KATILIM

13 - 14 Nisan 2019 tarihlerinde Nata Vega AVM'de, Çubuk ve Doğukent ortaokul görsel sanatlar öğretmenlerimizin önderliğinde hazırlanan öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan "Düşünü Dönüştür" adlı sergimiz, okulumuz müzik öğretmenlerimizin gerçekleştirdiği keyifli müzik dinletisi ve moda tasarım defilesi ile açıldı. Açılışını genel müdürümüz Sayın Zekai ÖZGÜR'ün yaptığı sergimize okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilmiştir. Emeği geçen ve sergimize katılımda bulunan herkese teşekkür ederiz.

YÜKSELEN KOLEJİ SPOR KULÜBÜ

2019 YAZ SPOR OKULU PROGRAMI

DÖNEMLER:

• 1.DÖNEM      17 HAZİRAN – 28 HAZİRAN (2 HAFTA)
  • 2.DÖNEM        1 TEMMUZ – 12 TEMMUZ (2 HAFTA)
  • 3.DÖNEM      15 TEMMUZ – 26 TEMMUZ (2 HAFTA)
  • 4.DÖNEM      29 TEMMUZ – 9 AĞUSTOS (2 HAFTA)

FİYATLAR:

YÜKSELEN KOLEJİ ÖĞRENCİSİ

DIŞARIDAN KATILIM

1 DÖNEM KATILIM 775 TL

1 DÖNEM KATILIM 825 TL

2 DÖNEM KATILIM 1.450 TL

2 DÖNEM KATILIM 1.550 TL

3 DÖNEM KATILIM 2.000 TL

3 DÖNEM KATILIM 2.150 TL

4 DÖNEM KATILIM 2.500 TL

4 DÖNEM KATILIM 2.700 TL

• DÖNEMLERİMİZ 2 HAFTADIR.
  • KARDEŞ İNDİRİMİ % 10
  • FİYAT İÇERİSİNE YEMEK-SERVİS-İKİNDİ KAHVALTISI-TÜM ETKİNLİKLER DAHİLDİR.
  • SERVİS KULLANMAYANLAR İÇİN DÖNEM BAŞI 100 TL İNDİRİM UYGULANACAKTIR.
  • ÜCRETLER DÖNEM BAŞLADIKTAN SONRA 1 HAFTA İÇERİSİNDE MUHASEBE BİRİMİNE ÖDENİR.
  • SAATLERİMİZ HAFTA İÇİ SABAH 09.00- AKŞAM 16.45 ARASINDADIR.
  • DERSLERİMİZ 40 DAKİKADIR.
  • TÜM ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUKENT ŞUBEMİZDE YAPILACAKTIR.

DERSLER:

• YÜZME - 8 DERS
  • İNGİLİZCE - 8 DERS
  • BASKETBOL - 2 DERS
  • VOLEYBOL - 2 DERS
  • OKÇULUK - 1 DERS
  • SATRANÇ - 2 DERS
  • MÜZİK-ORFF - 2 DERS
  • YARATICI DRAMA - 2 DERS
  • AKIL OYUNLARI - 3 DERS
  • GÖRSEL SANATLAR - 4 DERS
  • KİTAP OKUMA 4 DERS
  • MASAL SAATİ (ANA SINIFI) - 4 DERS
  • ALGORİTMA EĞİTİMİ (ANASINIFI-1.SINIFLAR)  - 2 DERS
  • ROBOT ve 3 BOYUTLU OYUN TASARIMI (2-3-4-5-6. SINIFLAR) - 2 DERS
  • MUTFAK ETKİNLİĞİ -  2 DERS
  • SİNEMA SAATİ - 2 DERS

NOT:KAYIT FORMUNU ÖĞRENCİ İŞLERİNDEN, DANIŞMADAN ve WEB SİTESİNDEN ALABİLİRSİNİZ.

Kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

NURHAK KARATEPE – 0543 873 38 60

YAZ SPOR OKULU KOORDİNATÖRÜ

Kategori Genel
Drama, sihirli bir yöntem olarak nitelendirilir. Hayal gücünü geliştirirken bağımsız düşünebilmeyi, iş birliği yapabilmeyi, eğlendirerek yaratıcılığı geliştirmeyi sağlar. Yükselen Kolejinin Çubuk Yerleşkesindeki 7/ D, 7/G, 7/İ sınıfları aylık kitap etkinlikleri için seçtikleri Aslı Eti’nin ‘’Unutma Beni’’ kitabını drama eğitmeni ile yeniden kurguladılar. Drama eğitmeni, yaratıcı drama çalışmalarındaki rol oynama, doğaçlama gibi teknikleri kullanarak öğrencilere hayal ederek her şeyin gerçekleşebileceğini gösterdi. Eğlenceli ve nitelikli zaman geçiren öğrencilerimiz, bu etkinlik sayesinde bir kitabı daha belleklerinde unutulmazlar arasına aldılar.

Türkçe Zümresi

Pazartesi, 08 Nisan 2019 09:22

YÜKSELEN KOLEJİ TUBİTAK ÖDÜLÜ

Yükselen Bir Başarı Daha
Okulumuz 5/A sınıfı öğrencilerinden İbrahim Furkan Yüksel, “Tubitak Bilim İnsanı Destek Programları" tarafından 2018-2019 yılında düzenlenen, Bilsem'den katılıp danışmanlığını Dr.Gökçen Ermiş’in yürüttüğü “NEFES VEREN AYDINLIK” projesiyle '13.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Ankara Bölge Yarışması' nda Fizik alanında birincilik ödülü kazanmıştır. Özel Yükselen Eğitim Kurumları olarak öğrencimizi ve öğrencimiz üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimizi bu güzel başarımız için tebrik eder, onlara teşekkürü bir borç biliriz.

Pazartesi, 08 Nisan 2019 09:20

YÜKSELEN KOLEJİ BASKETBOL BAŞARISI

Yükselen Kolejinde Gurur Veren Bir Başarı Daha

27-29 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılan Analig Basketbol Müsabakaları’nda 8/F sınıfından Burak Yağız Güllü ve takımı 2. olarak finale yükselmiştir.
Öğrencimizi ve takımını tebrik eder final maçlarında başarılar dileriz.

Çarşamba, 03 Nisan 2019 15:17

YÜKSELEN BAŞARI

Yükselen Eğitim Kurumları Doğukent Kampüsü 5B sınıfı öğrencilerinden Egemen YILMAZ ve 5E sınıfı öğrencilerinden Varol Ege PEKTAŞ, mart ayında yapılan okulistik değerlendirme sınavında Türkiye 1. Olmuşlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.